Ε.Ο.Π.Υ.Υ.: Παροχή Περίθαλψης σε Ασφαλισμένους από Νοσοκομεία.

Standard

Με ανακοίνωση του προέδρου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. δίνονται διευκρινίσεις για τη νοσηλεία των ασφαλισμένων στα δημόσια νοσοκομεία. Συγκεκριμένα, σημειώνεται πως οι συμβάσεις των νοσοκομείων που ήταν σε ισχύ μέχρι 31.12.11 με οποιονδήποτε από τους ενταχθέντες φορείς στον ΕΟΠΥΥ, εξακολουθούν να ισχύουν έναντι του ΕΟΠΥΥ μέχρι τη σύναψη νέων συμβάσεων.

«Γνωρίζετε ότι από 1.1.12 οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΠΑ­-ΤΥ­ΚΥ, ΟΓΑ και ΟΑΕΕ είναι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ. Επειδή γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων από τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ ότι δεν παρέχεται νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία λόγω μη ύπαρξης σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ, παρακαλούμε να γνωρίσετε στις διοικήσεις των νοσοκομείων ότι οι συμβάσεις που ήταν σε ισχύ μέχρι 31.12.11 με οποιονδήποτε από τους ενταχθέντες φορείς στον ΕΟΠΥΥ, εξακολουθούν να ισχύουν έναντι του ΕΟΠΥΥ μέχρι τη σύναψη νέων συμβάσεων.

Μετά τα παραπάνω παρακαλούμε να εξυπηρετείτε τους ασφαλισμένους σύμφωνα με τις ισχύουσες Υπουργικές Αποφάσεις και τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας του ΕΟΠΥΥ.»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Γ. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ

Advertisements

About ekprosoposeas

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Σ. Ε.Α.Σ. ΑΒΕΕ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.