Ενημερωτικό Σημείωμα για Σχέδιο Αναδιάρθρωσης, παρούσα κατάσταση και μελλοντική πορεία της εταιρείας.

Standard

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονο -δικαιολογημένο- ενδιαφέρον για το τι πρόκειται να συμβεί στην εταιρεία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.  Στα σπουδαιότερα θέματα που άπτονται της άμεσης επικαιρότητας είναι, η πορεία υλοποίησης του σχεδίου αναδιάρθρωσης, η παρούσα κατάσταση της εταιρείας καθώς και η μελλοντική της πορεία.

Κατανοώντας την ανάγκη για συνεχή, ουσιαστική και έγκυρη ενημέρωση, θα προσπαθήσω, ως μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. όπου συμμετέχω με την θεσμική ιδιότητα του εκλεγμένου Εκπροσώπου των Εργαζομένων, να συμβάλω στην ενημέρωση των Σωματείων και του καθενός από εσάς ξεχωριστά, προκειμένου να είστε σωστά πληροφορημένοι για τα θέματα που συζητούνται, αλλά και τις αποφάσεις που παίρνονται στο Δ.Σ., για το μέλλον της εταιρείας και των εργαζομένων της.

Πρέπει να γνωρίζετε πως σύμφωνα τόσο με το νόμο περί ανωνύμων εταιρειών όσο και με το καταστατικό της εταιρείας, αποτελεί σαφή υποχρέωση των μελών του Δ.Σ. καθώς και των στελεχών της εταιρείας, η προστασία των πληροφοριών, των πεπραγμένων και των αποφάσεων του Δ.Σ.

Θέλοντας όμως να συμβάλω στην ανάγκη ενημέρωσης του καθενός από εσάς ξεχωριστά και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, θα προσπαθήσω να επιλέξω την πιο δόκιμη διαδικασία ώστε να σας ενημερώνω κινούμενος στα πλαίσια των καθηκόντων μου και στα όρια των εταιρικών μου υποχρεώσεων. Παράλληλα, θα ενημερώνω δια ζώσης όποιο από τα Δ.Σ. των Σωματείων επιθυμεί, όταν και εφόσον το κρίνει απαραίτητο.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το Ενημερωτικό Σημείωμα.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.